Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Matkovits-Szorre Júlia
20, Pécs

Júlia jelenleg egy dohányboltban dolgozik, idén fog érettségizni. Nagyon szereti az állatokat, van egy nyula és egy husky kutyusa. Jelenleg amire leginkább vágyik az az, hogy újra ki lehessen mozdulni otthonról, vendéglátóegységekbe járni, kiülni a teraszra a barátaival. Hiányzik már neki az utazás, és a síelés is. Nem ez az első alkalom hogy kameráink elé állt, szívesen tért vissza a versenybe.

Magassága 164 cm, csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a vadas, kedvenc itala pedig az epres zöld jeges tea. Kedvenc zenéje Monoir feat Dara – My Time, kedvenc parfümje pedig a Tom Tailor.

Vissza az összes lányhoz