Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Presznyák Cynthia
18, Tapolca

Jelenleg Ajkán tanulok kisgyermeknevelőnek, idén érettségizem. Ezt követően szeretnék főiskolára menni. Kifejezett hobbim nincs, akik ismernek, tudják, spontán ember vagyok. Szívesen sminkelek, gyakran járok fotózásokra, mint modell. Sok időt töltök a barátaimmal, és szívesen kirándulok. A Tündérszépek szépségversenyre már jelentkeztem egy korábbai évben, de akkor visszamondtam. Most tartom magam elég érettnek ahhoz, hogy megmérettessem magam egy ilyen versenyen.

A 165 cm magas Cynthia a Skorpió jegyében született. Szereti a lazacot, kedvenc itala a jegeskávé. Legszívesebben modern zenéket hallgat, kedvenc parfüme a Carolina Herrera – Good Girl.

 

Tündérszépek – 2021