Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nagy Barbara
27, Szolnok

– Jó kedélyű, mosolygós, közvetlen nő vagyok. Fodrászként dolgozom, nagyon szeretem a munkámat. Szabadidőmben kirándulok, lovagolok de vásárolni, moziba is szívesen járok. Céljaim között szerepel az idegen nyelvtanulás és szakmámmal kapcsolatos továbbképzés szerepel, valamint a saját otthonom megteremtése. Remekül kiismerem az embereket, emellett empatikus is vagyok. A csillagjegyemre jellemző az elszántság, ez nagyon igaz rám, mindig elérem a céljaimat. A versenyre azért jelentkeztem, mert az adottságaim és a magabiztosságom megvan hozzá.

Barbara kedvenc étele minden, ami nem pacal, kedvenc itala a kóla, kedvenc zenéje Sting: Shape of my heart című dala. Kedvenc parfümjeként a Jean Paul Gaultier illatát említette. A szolnoki lány 168 cm és a skorpió jegyében született.

Tündérszépek – 2020