Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Fazekas Borbála Lotti
25, Veszprém

A szombathelyi ELTE egészségfejlesztés szakán végeztem. Tanulmányaimat összekötöttem, illetve kiegészítettem a lovasoktatás, alternatív lovas képességfejlesztés területén szerzett tapasztalataimmal. Jelenleg is a lovas fejlesztés világában tevékenykedem. A lovak mellett szabadidőmet a két kutyámmal és a barátaimmal töltöm. Sokat kirándulunk, utazunk, koncertekre járunk. Nem tartom magam nőiesnek, három fiú testvérem van, egy kisterepjáróm és előbb gördeszkázom, mint körmöt festek. Éppen ezért jelentkeztem, mert kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem ez a kaland.

A 178 cm magas Borbála az Oroszlán jegyében született. Nagyon szereti a bolognait, a barackos cappyt. A népzenétől kezdve a ska műfajig mindent szívesen meghallgat, kedvenc parfüme a Lancôme La Vie Est Belle.

Tündérszépek – 2020