Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Viczena Nikolett
18, Cece

A 18 éves cecei Viczena Nikolett a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában végzett, jelenleg magasépítő technikusi képzésen vesz részt. A szakma kitanulása után építészmérnökként szeretne továbbtanulni. Imád olvasni, emellett, ha ideje engedi, lovagolni jár. 

A versenyre az intereneten bukkant rá, és úgy gondolta, veszítenivalója nincs, belevág, hisz miért is ne? Plusz egy élményként tekint a Tündérszépekre.

Nikolett a Bak csillagjegyében született, 170 cm magas. Kedvenc étele a hortobágyi húsos palacsinta, itala a Coca Cola. Szívéhez legközelebb jelenleg Lady Gaga – Shallow című dala áll, ha pedig teheti, Bruno Banani – Pure Woman parfümét fújja magára.

Tündérszépek – 2020