Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Fata Amanda
16, Székesfehérvár

A 16 éves Fata Amanda jelenleg eladónőnek tanul, mivel szeret az embereknek segíteni, közvetlennek és barátságosnak tartja magát, így úgy érezte, ez az ő szakmája. Székesfehérvári lakosként büszkeséggel tölti el, hogy akár ő képviselheti Fejér megyét a Tündérszépek verseny során. Szeret mozogni, egy ideje futni kezdett, amit nagyon élvez. Kiskorában lovagolt, mely hozzásegítette az állatok szeretetéhez és a jótékonykodáshoz. A versenyre családja biztatására jelentkezett, szerintük különösen nőies és természetes adottságokkal rendelkezik. Régi vágya volt, hogy egy ilyen, számára elég nagy kihívással járó megmérettetésen részt vehessen.

Amanda a Szűz csillagjegyében született, 176 cm magas. Kedvenc étele a palacsinta, itala a víz. Zeneileg leginkább a pop áll a szívéhez, ha pedig teheti, Bruno Banani parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020