Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nikolausz Bernadett
27, Szekszárd

Jelenleg cukrászként dolgozom Szekszárdon, mellette pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulok. Közel egy éve költöztem haza Hollandiából, ahol egy családias kisvállalkozásnál dolgoztam két és fél évig, és nagyon jól éreztem magam. Most a helyemet keresem itthon, a versenyre is emiatt jelentkeztem, hogy ezen a területen is kipróbáljam magam. Szabadidőmben szívesen főzök és fotózok is. Elsősorban természetfotókat és ételfotókat készítek, tervezem, hogy idővel indítok egy gasztroblogot is. Szeretem a kihívásokat és az új dolgokat.

Bernadett 160 centiméter magas, csillagjegye Szűz. Kedvenc étele a Gundel palacsinta, itala a víz. Mindenfajta zenét szívesen hallgat, hangulattól függ, hogy éppen mit. A parfümök közül a Thierry Mugler Angel a preferáltja. 

Tündérszépek – 2020