Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tripon Melodi Mínea
16, Kétegyháza

– A BSZC Nemes Tihamér Informatikai, Gépészeti és Rendészeti Szakgimnáziumának tanulója vagyok rendészet szakon.Szabadidőmet a barátaimmal és a családommal töltöm – mondta lapunknak Melodi. – Korábban már részt vettem fotózásokon, amiket mindig nagyon élveztem. Ezzel a versennyel a tapasztalatszerzés a célom.

 

Melodi 164 cm magas és az Ikrek csillagjegy szülötte. A leginkább a halételeket szereti, kedvenc itala pedig a tea és a kávé. A popzenéket hallgatja a legszívesebben, Police parfümöt fúj magára.

Tündérszépek – 2020