Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Sárközi Melinda
26, Báta/Baja

Bár csecsemő- és gyermekápolói képesítést szereztem 2016-ban, a pályám más irányba terelődött, egy innovációs és képzési irodában dolgozom asszisztensként. Fél éve vágtam bele az önálló életbe, jelenleg Baján élek, de most is sok időt töltök a szüleimnél Bátán. A hobbim a sütés, képes vagyok akár az egész napot a konyhában tölteni. A másik szenvedélyem a sminkelés, az álmom az, hogy profi sminkmester legyek. Szépségversenyen még soha nem vettem részt, azért indultam, hogy kipróbáljam magam, és fejlesszem az önértékelésem.

Melinda 155 centiméter magas, csillagjegye Oroszlán. Kedvenc étele a halászlé, itala a zöld tea. Preferált zenei stílusa a techno, a tech house. A parfümök közül a Paco Rabanne – Olympea a favoritja.

 

Vissza az összes lányhoz