Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Horváth Ágnes
18, Tamási

A Csapó Dániel középiskola rendészeti szakán tanulok. Kiskoromban mindig is színész vagy modell szerettem volna lenni. Rajongok a sportért, többféle mozgásformát is űzök: szívesen kézilabdázom, és nagyon szeretek focizni, talán ezt a legjobban a sportágak közül. A jelentkezés erre a versenyre a saját ötletem volt. Leginkább a kíváncsiság hajt, hogy mit tudok magamból kihozni, és persze az sem egy utolsó szempont, hogy talán egy gyermekkori álmomat is valóra tudom váltani ezzel a megmérettetéssel.

Ágnes 163 centiméter magas, csillagjegye Bak. Kedvenc étele a milánói spagetti, itala a Capy. Szívesen hallgatja a G.w.M. zenéjét, és a parfümök közül a fehér Police-t használja a legszívesebben.

 

 

 

 

 

Vissza az összes lányhoz