Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Sarokné Lindi Ágnes
24, Kazincbarcika

Sarokné Lindi Ágnes érettségi után gyógymasszőri végzettséget szerzett, de a gyakorlatban már nem volt ideje kamatoztatni a tudását, hiszen akkor lett várandós az első gyermekével. Kislánya, Eszter, most már 2 éves. Jelenleg a párjával egy minigazdaságot próbálnak beindítani, ahol többek között méhészkedéssel szeretnének foglalkozni. Ágit mindig is érdekelte az egészséges életmód és a természet kapcsolata. Reméli, hogy tudásával segíteni tud az embereknek egy jobb és élhetőbb jövő elérésében. A versenyre azért jelentkezett, mert ezen a területen soha nem próbálta ki magát, és mint nő, anya érdekli a „reflektorfény”.

Ági 24 éves, 165 centiméter magas és a nyilas jegyben született. Kedveli a magyaros ételeket, de az konyhában mindenre nyitott, kedvenc itala a fehérbor és a különleges teák. Issey Miyake LEau dIssey parfümöt fúj magára. Kedvenc zenéje nincs, azonban a kellemes, léleksimogató zenéktől a rockig mindent szívesen hallgat.

Tündérszépek – 2021