Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Bakonyi Bettina
27, Oroszlány

A vendéglátásban dolgozom, egy étteremben, mint felszolgáló. Hobbimmá és szerelmemmé vált a konditermi edzés, egy profi személyi edzőnek köszönhetően. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem az új kihívásokat és a legjobbat kihozni magamból, de ez önmagában kevés lett volna, ha a barátnőm nem „rágta volna a fülemet” a Tündérszépekkel.

 

A 172 centiméter magas Bettina a Halak jegyében született. Kedvenc étele édesanyja vadasa, itala a zöld tea. Zenében mindenevő, parfümben az Attraction Rush a favoritja.

Vissza az összes lányhoz