Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Oláh Mercédesz
20, Eger

– Sziasztok! Oláh Mercédesznek hívnak, 20 éves vagyok. Jelenleg még a tanulmányaimat folytatom. Elmondhatom, hogy van egy hároméves kisfiam is. Ha van szabadidőm, akkor nagyon szeretek sminkelni, ez az első számú hobbim. Sok ismerősöm buzdított és ösztönzött arra, hogy jelentkezzek a Tündérszépek-szépségversenyre, ezért döntöttem úgy, hogy megmérettetem magam. 

Mercédesz kedvenc étele a húsleves és a rántott csirkemell, itala az ásványvíz és a kóla, kedvenc parfümje a Lancome, és legszívesebben Maluma Senorita című számát hallgatja. Magassága 164 cm és a Mérleg jegyében született.

 

Vissza az összes lányhoz