Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Végh Tímea
25, Maklár

– Végh Tímea vagyok, 25 éves, Maklárról neveztem a versenyre. Végzettségemet tekintve üzletvezető vagyok, jelenleg egy péküzemben tevékenykedem. Régóta foglalkoztat a modellkedés és a szépségversenyek világa, ezért is döntöttem úgy, hogy megmérettetem magam a Tündérszépeken. Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy remek kiindulási pont lehet a számomra – mondta el portálunknak.

 

Tímea kedvenc étele a milánói, itala a víz. Hangulatfüggő, hogy milyen zenét hallgat, a parfümök közül pedig a Police és a Zara termékekre esküszik. Magassága 166 centiméter és az oroszlán csillagjegyében született. 

Vissza az összes lányhoz